Back to Top
Ο Νο. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ONLINE ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
elzh-TWenfrdeitptrues
1243
https://makedoniaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3830/______-1623081166.jpg

ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΟΣΥΝΔΕΣΗ ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Αξιώσεις

115Β ΑΚΑΔΗΜΟΥ, ΕΥΟΣΜΟΣ 562 24, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

O Ανδρέας Παπαδόπουλος MSc, Ψυχολόγος Παιδοψυχολόγος, είναι υπεύθυνος του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών «ΨΥΧΟΣΥΝΔΕΣΗ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ MSc» στην περιοχή Ευόσμου της Θεσσαλονίκης και προσφέρει την δυνατότητα συνεδριών μέσω Skype σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Είναι απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας του Α.Π.Θ., κάτοχος της υπ’ αριθ. ΔΔΥ/66981/1497- 2013 άδειας άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου και μετεκπαιδευθείς στην παιδική ανάπτυξη (Msc child development) στην Αγγλία.

Στο κέντρο ειδικών θεραπειών παρέχουμε υπηρεσίες Λογοθεραπείας από εξειδικευμένη Λογοθεραπεύτρια, Ψυχολογική Υποστήριξη και Συμβουλευτική Γονέων και Εφήβων. Οι ειδικές υπηρεσίες μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά και τους γονείς στην Ειδική Αγωγή, τις Μαθησιακές Δυσκολίες, τις Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές και τον Αυτισμό. Μπορούμε να βοηθήσουμε και να εξελίξουμε το παιδί στις Διαταραχές ροής ομιλίας, τον Τραυλισμό, την Καθυστέρηση Λόγου και Ομιλίας, τις Φωνολογικές – Αρθρωτικές διαταραχές, την Αναπτυξιακή Λεκτική Δυσπραξία, την Βαρηκοΐα & Κώφωση. Οι συνεδρίες μπορούν να βοηθήσουν το παιδί στην Νοητική Υστέρηση, ΔΕΠ-Υ, τα Αναπτυξιακά Σύνδρομα, τις Αγχώδεις Διαταραχές, τις Ψυχοσυναισθηματικές Διαταραχές, τα Προβλήματα Συμπεριφοράς, τις Φοβίες και τον Σχολικό Εκφοβισμό (Bullying).

 

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (+)