Νομοί
 Γρεβενών, Δράμας, 
Ημαθίας,  Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Πέλλας,
Πιερίας, Σερρών, Φλώρινας,
 Χαλκιδικής

makedoniaonline.gr

Ο Νο. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ONLINE ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

AUTO USED PARTS ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΕΡΑΚΑΣ BARDHUSHI DENIS

Κλεισθένους 291, Γέρακας 153 44, ΑΤΤΙΚΗΣ
2106617113

AUTO USED PARTS ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΕΡΑΚΑΣ BARDHUSHI DENIS

  • Είσαστε εδώ:
  • ΥΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΜΙΚΡΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΤΖΗΜΠΟΥΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ε Ε

ΜΙΚΡΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΤΖΗΜΠΟΥΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ε Ε

ΜΙΚΡΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΤΖΗΜΠΟΥΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ε Ε
πρόσωπο επαφής
ΧΑΤΖΗΜΠΟΥΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (+)
pathology@microdiagnostics.gr
2310236279

Μητροπόλεως 88, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 546 22, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2310233372
6932212118
2310236279
Κατηγορίες:
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

ΜΙΚΡΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ

 

ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ

 

ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

 

 

ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΟΣ

 

ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 

ΟΜ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗΣ

 

Ο Ιωάννης Χατζημπούγιας το 1969 πήρε το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Το 1976 πήρε τον τίτλο ειδικότητας του Παθολογοανατόμου. Επίσης την ίδια χρονιά εκπαιδεύτηκε σε θέματα Τεχνικής και Μεθόδων στα Εργαστήρια Ηλεκτρονικής Μικροσκοπίων του καθηγητή κ. H Ueberberg στο Biberach της Γερμανίας.

Το 1977 πήρε το διδακτορικό δίπλωμα της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Την ίδια χρονιά, κατόπιν εξετάσεων πήρε τον τίτλο ειδικότητας του Κυτταρολόγου. Από το 1985 έλαβε μετά από εκλογή, τη θέση Καθηγητού Ανατομικής Α’ βαθμίδας, στο τμήμα Μαιευτικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θες/νίκης. Έχει συγγράψει το βιβλίο «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ», Τεύχος Ι και ΙΙ για τους σπουδαστές και σπουδάστριες των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΤΕΙ).

 

 

Διαγνωστικό εργαστήριο

Η ειδικότητα της Παθολογικής Ανατομικής αφορά την μακροσκοπική (με γυμνό οφθαλμό) και μικροσκοπική (υπό το μικροσκόπιο-ιστολογική) εξέταση χειρουργικών παρασκευασμάτων και βιοψιών. Η πρακτική τους συμβάλλει στον καθορισμό της τελικής διάγνωσης της νόσου σε κάθε περίπτωση χειρουργικής αφαίρεσης ιστού, πολλές φορές και σε συνδυασμό με την εφαρμογή ειδικότερων μοριακών ή/και ανοσοϊστοχημικών τεχνικών.

Τα χειρουργικά παρασκευάσματα αφορούν όργανα ή τμήματα οργάνων που αφαιρούνται χειρουργικά λόγω ανάπτυξης νεοπλασματικών παθήσεων (δυσπλασία-dysplasia, όγκοι-tumors, καρκίνος-cancer, σάρκωμα-sarcoma, λέμφωμα-lymphoma, μελάνωμα-melanoma) ή άλλων μη νεοπλασματικών παθήσεων (αυτοάνοσα νοσήματα-autoimmune diseases, φλεγμονώδεις παθήσεις-inflammatory diseases, συστηματικά νοσήματα-systemic diseases).

Η Κυτταρολογία αφορά την εξέταση υγρών που λαμβάνονται από διάφορα σημεία του σώματος. Χαρακτηριστικά αναφέρονται το κολποτραχηλικό επίχρισμα (Pap test- Pap smear – Τεστ Παπανικολάου), το εγκεφαλονωτιαίο υγρό (E.N.Y-Cerebrospinal fluid –CSF), το βρογχικό έκπλυμα (pleural fluid), ασκιτικό υγρό (ascitic fluid), εκπλύματα ουροδόχου κύστεως (urinary bladder washings).

Η άσκηση της μοντέρνας παθολογικής ανατομικής και κυτταρολογίας σήμερα, φέρνει τον Παθολογοανατόμο και Κυτταρολόγο σε άμεση συνεργασία με πολλούς άλλους ιατρικούς κλάδους, όπως όλες τις χειρουργικές ειδικότητες, τις ειδικότητες κλινικής παθολογίας, δερματολογίας, κλινικής ογκολογίας, νευρολογίας και διαγνωστικής ακτινολογίας.

Ο Παθολογοανατόμος έχει τη μοναδική δυνατότητα να γεφυρώσει το κενό μεταξύ της έναρξης μιας νόσου και των τελικών της σταδίων. Με αυτό το δεδομένο και με την ενσωμάτωση των κλινικών ευρημάτων της νόσου, η προσφορά στη γνώση είναι θεμελιώδης. Τελικά, η σωστή ιστοπαθολογική ανάλυση και εκτίμηση, σε συνδυασμό με την ουσιαστική συνεργασία με τον κλινικό ιατρό, είναι ο δρόμος για την έγκυρη, αξιόπιστη διάγνωση. Η τελική διάγνωση θα πρέπει να περικλείει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για την πρόγνωση της νόσου ή την αξιολόγηση της εξέλιξης/ανταπόκρισης της νόσου στην θεραπευτική αγωγή.

Το Διαγνωστικό Εργαστήριο Ιστοπαθολογίας, Κυτταρολογίας και Μοριακής Παθολογικής Ανατομικής «ΜΙΚΡΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ» των ιατρών Δρ. Ιωάννη και Δημήτρη Χατζημπούγια, με τη συμβολή ομάδας ιατρών παθολογοανατόμων και κυτταρολόγων, άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό και με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό, βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην υπηρεσία ιατρών και κλινικών της Β. Ελλάδος για περισσότερο από 3 δεκαετίες, με στόχο την σωστή και έγκαιρη διάγνωση, απαραίτητη για τον καθορισμό της περαιτέρω αντιμετώπισης και θεραπευτικής προσέγγισης.

 

 

  ΧΑΤΖΗΜΠΟΥΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ε Ε

sound byJbgmusic