Back to Top
Ο Νο. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ONLINE ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
elzh-TWenfrdeitptrues
725
https://makedoniaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1419/172183logo200.h140-1579995483.png

ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΝΤΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Αξιώσεις

48 ΕΡΜΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 546 23, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης


Ο ενδοκρινολόγος - διαβητολόγος Dr Νικόλαος Ποντικίδης διατηρεί το ιατρείο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με επαρκή γνώση και μεγάλη εμπειρία σε όλο το φάσμα των ενδοκρινολογικών και μεταβολικών παθήσεων, καθώς και στον σακχαρώδη διαβήτη.


 


Είναι διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και τέως Διευθυντής της Ενδοκρινολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος-Παναγία». Έχει συγγράψει πλήθος εργασιών που έχουν δημοσιευθεί σε ελληνόγλωσσα και αγγλόφωνα ιατρικά περιοδικά, καθώς και ειδικά κεφάλαια σε βιβλία σχετικά με το αντικείμενό του. Έχει, επίσης, λάβει μέρος σε συνέδρια με πλήθος ανακοινώσεων και ομιλιών



Είναι συν-συγγραφέας του βιβλίου «Αρχές κλινικής ενδοκρινολογίας». Εργασίες του έχουν κατά καιρούς βραβευθεί, και μάλιστα, και από την Ακαδημία Αθηνών. Τέλος, έχει συμβάλει με τις γνώσεις και την εμπειρία του στην εκπαίδευση πολλών συναδέλφων ενδοκρινολόγων που δραστηριοποιούνται με επιτυχία.



Στο ιατρείο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης παρέχει υπηρεσίες που σχετίζονται με τη διάγνωση, διερεύνηση και αντιμετώπιση παθήσεων θυρεοειδούς, παραθυρεοειδών, υπόφυσης, επινεφριδίων, αναπαραγωγικού συστήματος, ανάπτυξης, οστεοπόρωσης και, επιπλέον, μεταβολικών διαταραχών (ιδίως δυσλιπιδαιμιών) και σακχαρώδη διαβήτη.




Κλείστε και εσείς ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο - διαβητολόγο Dr Νικόλαο Ποντικίδη στο ιατρείο του σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης (Ερμού 48, πλατεία Αγίας Σοφίας) επικοινωνώντας με τη γραμματεία στο τηλέφωνο 2310 227303 για θέματα που άπτονται της ειδικότητάς του.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΟΝΤΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΟΝΤΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (+)