Back to Top
Ο Νο. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ONLINE ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
elzh-TWenfrdeitptrues
937
https://makedoniaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1516/-1583398555.jpg

ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΡΒΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Αξιώσεις

1ο χλμ. ΧΑΡΙΛΑΟΥ-ΘΕΡΜΗΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 546 23, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης


Η επιχείρησή μας “ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΔΕΡΒΕΝΗΣ” η οποία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, συνδυάζοντας την εμπειρία του παλιού μάστορα με τις τεχνικές γνώσεις και το μεράκι ενός νέου επαγγελματία, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.



Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με σιδηροκατασκευές παντός τύπου, έχουμε πραγματοποιήσει μικρά και μεγάλα έργα στην Θεσσαλονίκη αλλά και στις γύρω περιοχές, φροντίζοντας πάντα να παραδείδουμε έργα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα αλλά και την μοναδικότητά τους.



Στο σύγχρονο εργαστήριο μας, η έμπειρη ομάδα μας, μπορεί να κατασκευάσει με τέχνη και μεράκι όλων των τύπων σιδηροκατασκευές σε μοντέρνο ή παραδοσιακό στιλ. Βασιζόμενοι στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να καλύψουμε τις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες ακόμα και του πιό απαιτητικού πελάτη.





Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις στο χώρο των σιδηροκατασκευών αλλά και τις σύγχρονες τάσεις του design μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση, αισθητικά και ποιοτικά, για τον χώρο σας.



Οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας, εμείς είμαστε εδώ, για να την αναλάβουμε και να τη φέρουμε εις πέρας στοχεύοντας πάντα σε ένα άψογα αποτέλεσμα. 



Τα δύσκολα για εμάς είναι πρόκληση, για αυτό επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε αυτό που σκέφτεστε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, όσο δύσκολο και ακατόρθωτο πιστεύετε πως είναι.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
1ο χλμ. ΧΑΡΙΛΑΟΥ-ΘΕΡΜΗΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 546 23, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΔΕΡΒΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΕΡΒΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (+)

Κοινωνικά δίκτυα