Τα "Αντωνιάδου Δήμητρα Studios" βρίσκονται πάνω στο πεζόδρομο της Καλλιθέας, έχουν θέα στο πάρκο και απέχουν μόλις 200 μέτρα από τη θάλασσα, 700 μέτρα απο τα νυχτερινά μαγαζιά, 20 μέτρα από το κτελ και 20 μέτρα από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα δίνοντας έτσι τη δυνατότητα πρόσβασης με τα πόδια.
Μαζί με τους φίλους σας ή την οικογένεια σας, ελάτε στην όμορφη Χαλκιδική και απολαύστε το τοπίο, τις βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία ακτές μας, και την ξέφρενη βραδινή διασκέδαση.
Τα "Αντωνιάδου Δήμητρα Studios" παραμένουν ανοιχτά όλο το χρόνο και διαθέτουν πολύγλωσσο προσωπικό.
Δωμάτια και studios
Κατά τη διαμονή σας θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε θαλασσια σπορς όπως jet-ski, water ski, para-sailing, wind surfing, canoe, θαλάσσιο ποδήλατο κλπ.Τα δωμάτια μας διαθέτουν θέα στο πάρκο και θα βρείτε όλες τις παροχές που xρειάζεστε για μια ευχάριστη και ξεκούραστη διαμονή
Τηλεόραση
Κλιματισμό
Κουζίνα
Εξοπλισμός κουζίνας
Ψυγείο
Μπάνιο
Γρήγορο wifi
Στεγνωτήρας
Θέρμανση
Parking
Θέα σε πάρκο της Καλλιθεάς
Χρηματοκιβώτιο
Τζάκι
ΑΜΕΑ
Κατοικίδια
Φουρνάκι
Μάτια ηλεκρτικά
Κούνια βραφική
Μπαλκόνια Επιπλωμένα
Καλοριφέρ
Κήπος
Barbeque
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί τους Χάρτες Google και ο χάρτης θα φορτωθεί από το Google-Server και ορισμένα από τα δεδομένα σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από την Google. : //policies.google.com/privacy 'target =' _ blank '> εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.
0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές
{picture_path}
Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε

DIMITRA STUDIOS ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
banner